Insite Media er et kreativt byrå som utvikler effektive og lønnsomme løsninger, samtidig som vi har fokus på design og brukeropplevelse. Våre kunder oppfatter oss som fremoverlente, løsningsorienterte og kreative.

Hegdalveien 65b, 3261 Larvik
Besøk til våre lokaler kun etter avtale.

Jørgen Rastad

Daglig leder

Henrik Lysnes

Fullstack-utvikler

Markus Karlsen

Markedssjef

Alexander Brynildsen

Fullstack-utvikler

Stor faglig interesse

Med erfaringer fra kunder i alle bransjer og stor faglig interesse bistår vi med effektive og lønnsomme digital løsninger. Vi rådgir og utfører effektive tiltak for at du skal kommunisere og bedre bedriftens mange digitale kanaler. Digitale løsninger som: nettportaler, nettsider, nettbutikker, integrasjoner, branding, digital markedsføring og søkemotoroptimalisering er noe vi daglig bistår kunder med.

Tett samarbeid

Vi tror på tett samarbeid, både eksternt og internt. Vårt beste arbeid stammer fra tett samarbeid mellom våre designere, utviklere, markedsførere og kunden. Tett samarbeid fører til effektivt og innovativt arbeid over flere år.

Langvarige kundeforhold

Vi hopper ikke inn og ut av korte kundeforhold, men foretrekker heller langsiktige, strategiske samarbeid. I hver enkelt case kartlegges det om vi er en god match for hverandre, for å legge til rette for et langvarig og effektivt samarbeid.

Godt ivaretatt, også etter lansering

Vårt dedikerte team hjelper deg blant annet med vedlikehold, videreutvikling av løsningen og nye funksjoner. Og ikke minst sikrer at nettløsningen eller applikasjonen blir godt ivaretatt, også etter lansering.