Vi utvikler og drifter nettbutikker ment for salg mot forbruker (B2C) og for salg mot bedrifter (B2B) – alt basert på WooCommerce.

Design & brukeropplevelse

Nettbutikken blir designet og utviklet med fokus på brukernes opplevelse, effektivitet og lønnsomhet. Løsningen skal bygge på bedriftens visuelle identitet samtidig skal den totale kundereisen møte kundens behov.

Utvikling & drift

Hos oss får du alt du trenger for å utvikle, lansere, skalere, drifte og videreutvikle nettsiden eller nettbutikken. Vi driver organisk og betalt trafikk, optimalisering av landingssider, for å konvertere flest mulige kunder og rådgiver deg fra a-å.

Søkemotoroptimalisering

Vi hjelper deg med å heve deg over konkurrentene med strategisk optimalisering av bedriftens nettside/nettbutikk i søkemotorer. Søkemotoroptimalisering handler om forståelse for teknologi, brukeropplevelse og evnen til å påvirke nøkkeltallene.

Performance markedsføring

Nettbutikker som konverterer og skalerer utvikles med kontinuerlig arbeid over tid. Det å bygge en sterk merkevare, for å øke verdien på dine eksisterende kunder og redusere kostnaden for nye. Vekst handler om forståelse brukeropplevelse, økonomisk analyse og evnen til å påvirke nøkkeltallene.

Epostmarkedsføring

Med alt fra strategi til innholdsplanlegging, produksjon, oppsett og utsendelse, kan det være tidkrevende å komme i gang med en effektiv og lønnsom epostmarkedsføring. Våre folk har erfaring med flere epostprogrammer og hjelper til med å utarbeide gode nyhetsbrev som tilfører verdi for mottakeren. Med en slik tilnærming kan åpningsrate, klikkrate, og til slutt også omsetningen din forbedres ved hjelp av kontinuerlige tilpasninger og analyse.

Kundereise & CRM

Gode kundereiser er så friksjonsfrie som overhodet mulig. Friksjon er alt som er til hinder eller bry for kunden – som gjør det vanskeligere for dem å utføre det de ønsker. Å arbeide systematisk med å fjerne hinder fra kundereisen er svært effektivt og lønnsomt over tid.

Ønsker du å vite mer?

Jørgen Rastad

Daglig leder

Henrik Lysnes

Fullstack-utvikler