Med digital strategi og effektive tiltak, hjelper vi deg med å bli synlig og oppnå målbare resultater i digitale kanaler.

Kanaler

Med erfaringer fra kunder i alle bransjer og stor faglig interesse bistår vi med digital annonsering i ulike kanaler. Vi rådgir og utfører effektive tiltak for at du skal kommunisere og bedre resultater fra kanaler som Facebook, Instagram, Snapchat, Linkedin, Youtube, Schibsted m.m.

Analyse og rapport

Analyse og rapportering bør være grunnlaget for all målsetting og beslutningstaking i en bedrift. Men hvordan fremstille dataene på en forståelig måte? Med enkel visualisering av innsikt og resultater får du kontroll på egen data og kan avdekke avvik, trender eller gjentagende mønster så tidlig som mulig.

Sosiale Medier

Innen sosiale medier finnes det unike muligheter for innsikt av dine kunders brukeratferd. Sammen utvikler vi en tilpasset strategi for sosiale medier som gir resultater. Ved å være aktiv på bedriftens profil vil man kunne øke kjennskapen til merkevaren.

Performance markedsføring

Performance markedsføring er målbar markedsføring med fokus på analyse og optimalisering. Vi arbeider med den nyeste teknologien, kreativitet og strategi, for å sikre at kundene våre får mest mulig verdi ut av sitt budsjett.

Epostmarkedsføring

Med målrettet epostmarkesføring kan du nå ut til din målgruppe med gode tips, tilbud, inspirerende innhold og skape deg ambassadører for dine produkter eller tjenester. Ønsker du mersalg av eksisterende kundegruppe er det sannsynligvis lønnsomt å inkludere epostmarkedsføring i bedriftens digitale strategi.

Google & Facebook Partner

Partnerstatus setter krav til kompetanse og ekspertise, annonseforbruk og vekst. Partnerskapet gir en rekke fordeler til våre kunder med unik innsikt, høyere supportnivå og raskere tilgang på ny teknologi.

Ønsker du å vite mer?

Jørgen Rastad

Daglig leder

Henrik Lysnes

Fullstack-utvikler