Integrasjoner skaper sømløs kommunikasjon og dataflyt mellom ønsket CRM / ERP-system og nettløsning. Det betyr at manuelle prosesser automatiseres og ikke minst at risikoen for menneskelige feil reduseres betraktelig.

Visma

Visma er bestående av ulike programvare for en rekke forskjellige tjenster innen økonomi, regnskap, fakturering, lager, logistikk, timerføring m.m.

Les mer om tjenestene til Visma

24SevenOffice

24SevenOffice automatiserer alle sentrale prosesser i ett ERP-system. Bli kvitt manuelle prosesser. Gjenbruk av data gjennom hele verdikjeden, der alle moduler snakker sammen.

Les mer om tjenestene til 24SevenOffice

Tripletex

Komplett, skybasert regnskapsprogram skreddersydd til bedrifter i alle bransjer og størrelser. Med Tripletex slipper du å velge mellom brukervennlighet og funksjonalitet. Du får et kompromissløst økonomisystem som er bygget basert på dine behov.

Les mer om tjenestene til Tripletex

Hubspot

HubSpot er en ledende programvare for CRM, markedsføring, salg og kundeservice, som hjelper bedrifter med å tiltrekke besøkende, generere leads, salg og begeistrede kunder. HubSpot er en skybasert SaaS-løsning og er 100 % tilpasset inbound-metoden.

Les mer om tjenestene til Hubspot

Andre løsninger

Vi implementerer også andre CRM/ERP, med egenutviklede integrasjoner eller via 3-part. Om bedriften ikke har valgt CRM/ERP eller vurderer å endre system, kan vi også bidra til å finne det som passer bedriften og nettløsningen best.