Vi tilbyr ulike avtaler avhengig av kompleksiteten i løsningen og etter behov for responstid og tilgjengelighet. Avtalene omfatter teknisk drift av nettstedet, tilgang til support, pluss hvilke aktiviteter som inngår i den faste månedsprisen.

Overvåkes 24/7

Nettløsningene våre overvåkes 24 timer i døgnet, året rundt. Dersom det skulle oppstå driftstekniske utfordringer blir vi varslet. Det betyr at hjelpen aldri er langt unna!

Utvikling & drift

Hos oss får du alt du trenger for å utvikle, lansere, skalere, drifte og videreutvikle nettløsningen. Vi driver organisk og betalt trafikk, optimalisering av landingssider, for å konvertere flest mulige kunder og rådgiver deg fra a-å.

Hvorfor velge driftsavtale?

Basert på vår erfaring, er servicenivået vi leverer tilpasset det behovet som kommer med å drifte en nettside over tid. På lang sikt er dette kostnadsbesparende, da man unngår å havne i en situasjon hvor nettstedet opparbeider seg teknisk gjeld, som er fordyrende ved både vedlikehold og videreutvikling.

Trygghet i hverdagen

Møter du på utfordringer i hverdagen, kan du føle deg trygg på at vi er tilgjengelig. Vi bistår med den brukerstøtten og opplæringen, oppdateringer og videreutviklingen du trenger. Hos oss, vil det alltid være noen som kjenner løsningen deres. Med 24/7 epost-support til kunder med driftsavtale, er hjelpen er aldri langt unna.

Garantert oppetid

Vi garanterer en opptid på strøm, internett-forbindelse og hardware på minst 99.995%. Alle servere leveres med firewall konfigurert til default-deny. Kombinasjonen av protokoller, porter og adresser som skal tillates administreres fra vårt adminpanel. Ved spesielle krav for ytterligere oppetid, tilbyr vi dedikerte team og forsikringsmuligheter.

Raske nettløsninger

Vi tilpasser serveren etter ressursforbuk som sikrer maksimal hastighet, stabilitet og sikkerhet. Det betyr at dere ikke betaler for en server som er overkill i forhold til forbruk. Om nettsiden krever mer ressurser gir vi dere på forhånd beskjed, slik at dere kan vurdere om spesifikasjonene skal økes.

Ønsker du å vite mer?

Jørgen Rastad

Daglig leder

Henrik Lysnes

Fullstack-utvikler