Som ny kunde blir du tildelt en digital rådgiver, som vil jobbe tett med bedriftens mål. Samarbeidet utføres innenfor rammene av en fast avtale, som inneholder alle behovene innen digital markedsføring.

Tilpasset markedspakke

En oppdragsavtale ligger vanligvis på mellom 15 og 40 timer per måned, avhengig av ambisjonsnivå og hvor raskt dere ønsker å se resultater. Da vil bedriften få tilgang til spesialister innenfor områdene: digital strategi, design, sosiale medier, kundereise, annonsering, prosjektledelse og utviklere.

Datadrevet markedsføring

Markedsføringen handler like mye om salg som å bygge merkevare. Dataene som samles inn, gjør det lettere å generere leads. Videre åpner data for mer nøyaktig målretting gjennom kanaler i spissede segmenter, noe som gjør det mulig å rette seg effektivt inn mot spesifikke kunder.

Løpende samarbeid

Sammen setter vi opp en strategi som sikrer oppgaveutførelse, planlegging, analyse og rapportering. I tillegg til dette inneholder avtalen månedlige møter for oppfølging, læring, prioritering og planlegging med spesialister innenfor hvert område.

Budskap

Det å forstå og høste lærdom fra kundenes adferd handler vel så mye om å vite hva som vil utløse en kjøpsbeslutning, og hvilket merkevarebudskap man skal bruke for å skape en forbindelse til potensielle kunder.

Ønsker du å vite mer?

Jørgen Rastad

Daglig leder

Henrik Lysnes

Fullstack-utvikler