Integrasjoner som effektiviserer driften

Vi utvikler integrasjoner mellom en rekke ERP, faktura-, regnskaps-, logistikk- og kassesystemer med WordPress og WooCommerce. Integrasjonene vil automatisere prosesser som er tidskrevende og manuelle og vil spare deg/din bedrift for både tid og penger på sikt.

I tillegg til integrasjoner mot WordPress / WooCommerce lever vi også integrasjoner mellom andre systemer. Ta kontakt med oss om du ønsker integrasjoner av dine systemer. 

Betalingsløsninger

Med betalingsløsning i WooCommerce nettbutikken kan kundene dine betale for produktene direkte i nettbutikken. Dette gjør at du kan få pengene på konto før varene blir sendt ut.

Vi tilbyr integrasjoner av betalingsløsninger som leverer: Dintero, Klarna, Bambora, Stripe, Dibs, Vipps, Nets / Netaxept, Paypal og flere.

Fraktberegning

Frakten kan beregnes basert på vekt og volum på varene i handlekurven. Det finnes flere systemer: Bring, Posten, DHL, PostNord…

I tillegg til vekt og volum kan frakten beregnes på andre måter: fast fraktsats, fast frakt basert på vekt/volum, mottakers adresse, spesielle fraktsatser per vare, spesialfrakt per vare eller fri frakt.

Lager-, kasse-, ERP-, og ordresystemer

Vi integrerer ordresystemet i nettbutikken slik at det synkroniseres med lager og regnskapsprogram. Dette vil føre til mer effektiv drift og mindre rom for menneskelige feil.

Vi leverer integrasjoner av blant annet: Visma, PowerOffice Go, Tripletex, 24SevenOffice, Mamut m. flere.

Chat / kontaktskjema

Nettsider og nettbutikker med Chat funksjon har høyere konverteringsrate enn løsninger uten. For at du skal holde trett med alle kontaktpunkter leverer vi en løsning som kan samle alle henvendelser på et sted.

Det betyr at du til enhver tid kan ha kontroll på alle henvendelser til bedriften.