En webapplikasjon er en dynamisk nettside, som gir en form for merverdi til brukeren. Forskjellen mellom en webapplikasjon og en tradisjonell nettside er at du kan serve en webapplikasjon data, som den vil respondere på.

Nettside eller webapplikasjon?

For å avgjøre om det er en nettside eller en «webapp» som dekker behovene dine, kan det hjelpe å spørre seg selv hva man er ute etter. Skal dine besøkende ha mulighet til å logge seg inn? Vil du at besøkende selv skal skape og kontrollere innhold i løsningen? Da kan en webapplikasjon være det mest passende for deg.

Webapplikasjon

Webapplikasjoner krever autentisering (altså bekreftelse) fordi innholdet endres basert på den enkelte brukerens tilganger, i tillegg til at du som bruker selv kan generere innhold. En webapplikasjon er en nettside som du kan kontrollere, og det er derfor det ofte kalles en dynamisk nettside.

Skalerbar løsning

Vi setter oss inn i dine utfordringer og løser de ved å skape applikasjoner som driver din virksomhet videre. Gjennom fokus på produktivitet, effektivitet og skalerbarhet kan du integrere din webapplikasjon mot andre driftssystemer og utvide funksjonalitet etter behov, med nye funksjoner i fremtiden.

Tilgang uten nedlastning

Vi kan utvikle webapplikasjoner med høy ytelse og optimalisert brukergrensesnitt (UX) som dine brukere kan få tilgang til, fra hvor som helst, på hvilken som helst enhet, uten å måtte installere noe.

Ønsker du å vite mer?

Jørgen Rastad

Daglig leder

Henrik Lysnes

Fullstack-utvikler