En god nettside skal oppføre seg på brukernes premisser og presentere rett informasjon til rett tid. Vår jobb er å sørge for at dette faktisk skjer, på bakgrunn av analyse, innsikt, erfaringer og vurderinger som vi diskuterer sammen med dere.

Design & brukeropplevelse

Nettsiden blir designet og utviklet med fokus på brukernes opplevelse og brukervennlighet. Løsningen skal bygge på bedriftens visuelle identitet, samtidig skal den totale kundereisen møte kundens behov.

Utvikling & drift

Hos oss får du alt du trenger for å utvikle, lansere, skalere, drifte og videreutvikle nettsiden. Vi driver organisk og betalt trafikk, optimalisering av landingssider, for å konvertere flest mulige kunder og rådgiver deg fra a-å.

Søkemotoroptimalisering

For å heve deg over konkurrentene er det vesentlig med strategisk optimalisering av bedriftens nettside i søkemotorer. Søkemotoroptimalisering handler om forståelse for teknologi, brukeropplevelse og evnen til å påvirke nøkkeltallene.

Performance markedsføring

Vi bidrar til at nettsider konverterer og skalerer lønnsomt, ved å bygge sterke merkevarer, øke verdien på dine eksisterende kunder og redusere kostnaden for nye. Vekst handler om forståelse for brukeropplevelse, økonomisk analyse og evnen til å påvirke nøkkeltallene.

Wordpress

Har du et WordPress-prosjekt som trenger spesiell funksjonalitet hjelper vi deg med å bygge akkurat det du trenger. Våre utviklere har erfaring med å lage kompleks funksjonalitet fra bunn av, og følger til enhver tid beste standard for utvikling av funksjonalitet til WordPress.

Kundereise & CRM

Vi hjelper deg med å heve deg over resten av bransjen og møte kundens forventninger. Vi sikrer at du har rett teknologi og kompetanse til å vokse i tråd med dine kommersielle mål.

Epostmarkedsføring

Med alt fra strategi til innholdsplanlegging, produksjon, oppsett og utsendelse, kan det være tidkrevende å komme i gang med en effektiv og lønnsom epostmarkedsføring. Våre folk har erfaring med flere epostprogrammer og hjelper til med å utarbeide gode nyhetsbrev som tilfører verdi for mottakeren. Med en slik tilnærming kan åpningsrate, klikkrate, og til slutt også omsetningen din forbedres ved hjelp av kontinuerlige tilpasninger og analyse.

Ønsker du å vite mer?

Jørgen Rastad

Daglig leder

Henrik Lysnes

Fullstack-utvikler