En enklere og smartere salgsprosess

Boligvelgeren

Kjøp av ny bolig kan være en tungvidt og omfattende prosess for både kjøper og utbygger/selger. Med vår boligvelger får den potensielle kjøperen enkelt oversikt over ledige eller solgte enheter. Boligvelgeren kan benyttes av megler eller selger under salgsprosesse, samle inn interessenter for spesifikke leilighet m.m.

Tilpasset og responsivt design

Boligvelgeren / leilighetsvelgeren er responsiv og kan benyttes av boligkjøpere på pc, nettbrett og mobile-enheter. Vi tilpasser boligvelgeren etter prosjektets profil / identitet for å skape den totale helheten i prosjektet. 

Sjøparken
Boligvelger

Referanser

Her får du en liten smakebit på noe av det vi har levert av boligvelgere.

Drift og vedlikehold

Boligvelgeren kan integreres på eksisterende nettside eller hostes eksternt. For at du/dere kan fokusere på salg av enhetene og eiendomsutvikling tar vi av oss oppdateringer av boligvelgeren, endringer av status (ledig, reservert og solgt), endring prislister og tekst/bilde-endringer til en fast pris. 

Referanser

Vi har levert boligvelgere for utallige prosjekter og har gode tilbakemeldinger på løsningene vi har levert. Vår løsning er skalerbar og passer fra små til store utbyggere. Er du på jakt etter en boligvelger som fungerer?