Nettsider som skaper merverdi

Responsivt design

Med responsivt design mener vi at nettsiden tilpasses etter skjermstørrelsen. Enten den blir vist på en smarttelefon eller en datamaskin så skal nettsiden din være like flott. Våre nettsider er utviklet med noe kalt «Bootstrap» som gjør at nettsiden vil til enhver tid tilpasse seg skjermflaten.

Vedlikehold og driftsavtale

Det skal være enkelt  Om du heller ønsker at vi skal utføre evt endringer for deg, så kan vi opprette en driftsavtale slik at vi tar av oss alle endringer for deg. Driftsavtalen gjør at vi utfører alle tekst- / bilde- / element-endringer, oppdatering, m.m. til en fast månedlig pris. 

Tilpasset design

Det handler om å skille seg ut i mengden av konkurrenter. Derfor legger vi stor vekt på designet av nettsiden. Hos oss har du muligheten for at vi tilpasser designet til din bedrifts visuelle profil. Du skal ikke bli låst til ferdige maler, som ikke strekker seg til de målene du har.

Synlighet på nett (SEO)

Nettsidene vi utvikler har stort fokus på Googles retningslinjer som gir resultater i søkemotorer. Dette er en komplisert å utføre korrekt og krever utarbeidelse over tid, men det er noe av det viktigste arbeidet med en ny eller eksisterende nettside.

Les mer om digital markedsføring

Helge Klyve
Nettside
Seadrive
Nettbutikk med produkt katalog
Holmsmoker
Nettbutikk & markedsføring

Referanser

Her får du en liten smakebit på noe av det vi har levert av nettløsninger.

Innholdet på nettsiden

Hva er det du ønsker å se aller først, når du har søkt etter en tjeneste eller et produkt? Det er det som også er viktig på din egen nettside. Hva trur du kunden din vil se først?

Her handler alt om prioritering av innhold. Bilder, elementer, farger etc. har også en rolle, hva ønsker du å fortelle kunden din?

Skaper merverdi

Man skaper leads og salg via godt design, god layout og ikke minst innhold på nettsiden. Om alt er gjort riktig vil en nettside gjøre salgsjobben mye enklere. Nettsiden er det eneste som representerer bedriften 24/7 og det er ofte det første inntrykket potensielle kunder får av din bedrift.