Sjøparken

Hvordan øke trafikk til nettsiden

Selv de beste selskapene kan bli enda bedre. Vi har tipsene som gir fart på trafikken.

Fortell hva du tilbyr  – og litt til

Ønsker du å øke trafikk til din hjemmeside, må du fortelle hva du tilbyr. Selger du vesker og kofferter, er det lurt å publisere artikler/blogginnlegg om nettopp de produktene du selger på nettsiden din. Da vil du nå de som søker etter ordet bag, eller koffert. Skriver du i tillegg artikler som handler om å reise også byr på eksperttips på hvordan å pakke , treffer du en bredere målgruppe som kan bli interessert i å handle hos deg.

Fra sosiale medier til web

Skriv først en artikkel på nettstedet ditt. På Facebook legger du en kort teaser som forteller at du har mer informasjon på nettstedet ditt. Tre tips til hvordan du pakker kofferten din før ferien.

Skriv SEO-tilpassede artikler

Websiden din må ha som mål å komme høyt opp i søk på Google. Tekstene må tilpasses de søkeordene som blir brukt. Selger du festklær på web, vil «Årets vakreste kjoler» eller «Fest? Vi har kjolene» sannsynligvis komme høyt opp i et søk hvis noen søker festkjoler. Du kommer nemlig ikke øverst i Google-søk med artikler som er for generelle.

Søkbare bilder

Bildene som tilhører artiklene du legger ut på web, er søkbare. Kaller du bildet av kjolen du selger for festkjole, vil den også kunne dukke opp i søk. Lær deg mer om SEO, da får du mange tips til hvordan en nettside bør skrives for å komme høyt opp i Google-søk.

Lesbare lenker

«Les mer»-lenker fungerer dårlig. De gir ikke Google noen hint om innholdet som finnes bak lenken. Skriv derfor tydelige lenketekster: «Festkjoler i Bergen».

Rene, funksjonelle nettsider

Er nettsidene dine moderne og innbydende? Er det lett å finne frem hos deg, eller er det kanskje på tide med en oppgradering? Moderne nettsider skal være enkle å navigere i og skal hjelpe dine besøkende å finne det de søker. Driver du nettbutikk skal den informere, fungere og sørge for at det er enkelt å handle.

Trenger du hjelp?

Del

Share on facebook
Share on print
Share on email